onsdag 25. juni 2008

Onsdag 25 juni

Nå er vi kommet midt i uken, neste uke er det ferie... men det blir aldri aom vi hadde tenkt, som vanlig!!
I går var campingvognen inn til Bergen caravan, de skulle montere inn batteripakke, og det skulle vel være en enkel sak... men da den skulle hentes i går ettermiddag, var ikke alt som det skulle... Alle lysene lyste og panelet virket ikke, så det gikk ikke an å slå av lysene.
De inne på Bergen Caravan var veldig imøtekommende og snille, og da det egentlig var på tide å reise hjem for de, sto to igjen for å få orden på dette.
Men det viste seg å ikke være så enkelt... mest sansynlig så hadde de visst koblet pluss og minus feil. Men det var et eller annet som røk pga det, og den delen har de selvsagt ikke inne.
Så i dag er det bestemt at vognen skal inn igjen til Bergen Caravan i morgen kveld, slik at de kan fikse det som fikses skal på fredag.... huff, så mye unødvendig styr...
Planen vår var jo å pakke vognen klar for reise denne uken, for neste uke skal vi sette snuten mot Sverige!! Vi skal på Verdenutstilling i Stockholm!
En 4 dagers utstilling med 36 000 hunder som skal bedømmes!!
Vi har meldt på 3 bernere og puffen vår Fanta.
Men om alle blir stillt er vel gjerne litt usikkert enda... vi får se, hvordan de ser ut når vi er kommet oss nedover!! De skal jo være med uansett!!
Og så skal vi selvsagt besøke Vigdis og Ole Einar, for å se gutta i valpekassen!!
Jeg håpte jo på en tispevalp fra det kullet, men det slapp jeg jo.... hehe...

Ellers er det vel ikke mye å si her.
Hundene koser seg sammen, og Aischa har funnet roen her hos oss. Fanta har funnet ut at hun skal visst bo her hun også, så jeg får vel være snill...hehe... Fanta har Aischa respekt for, men det synes jeg er helt i orden!!
Og når jeg roper på Aisch så kommer Fanta.... hver gang... men det er ikke alltid Aischa kommer :-)
Da er det vittig å se på Fanta som gjør alt for å få oppmerksomhet, når vi roper på Aischa... Det ser ut som hun sier: Hallloooo... jeg er jo her, se ned!! ;-)

KAN NOEN FINNE OPP NOE SOM STOPPER POLLENALLERGI FOR ALLTID!!!!
Er sååååå lei!!

Ingen kommentarer: